Funktion


Sensor

En sensor er det ’tekniske apparat’, der tæller antallet af forbipasserende. Hos CountMonitor arbejder vi med flere forskellige sensorer målrettet forskellige formål. Fælles for dem er dog, at de kører på batteri og dermed ikke har brug for kabling af nogen art. Det gør, at du kan montere dem stort set alle vegne – også på øde steder.

Kommunikation

Alle vores sensorer er udstyret med en antenne, så de kan kommunikere over IoT-netvæket ’Sigfox’. Sensoren er i stand til at kommunikere, allerede når den ankommer hos dig. Du skal med andre ord slet ikke bekymre dig om kommunikation, og udgiften er dækket af dit CountMonitor abonnement.

Administration

Tællinger modtages løbende af dit administrationssystem - uden at du skal gøre noget. Administrationssystemet er webbaseret og kan anvendes fra en hvilken som helst computer, tablet eller smartphone. Her kan du følge med i tællingerne via grafer, kort, sammenligningstal med mere. Systemet har også en række værktøjer, der blandt andet kan hjælpe dig med optimering af åbningstider og lignende.